Demonstratie portretschilderen bij Peter van Ginkel

GRONINGEN

Kunstenaar Klaas-Jan Mulder geeft vrijdag 28 oktober een demonstratie portretschilderen bij Peter van Ginkel Kunstenaarsbenodigdheden in Groningen (aanvang: 16.00 uur).

De in Assen woonachtige kunstenaar geeft hierbij uitleg over zowel de techniek als de gebruikte materialen. Het publiek kan aldus onder meer kennismaken met de water oplosbare olieverf Cobra van Royal Talens. Peter van Ginkel Kunstenaarsbenodigdheden is gevestigd aan de Westerkade. De kunstenaarswinkel heeft een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel de professionele kunstenaar en graficus als voor student en amateurschilder. Peter van Ginkel Kunstenaarsbenodigdheden heeft een nieuw team van medewerkers, dat bestaat uit 3 jonge kunstenaars.

Auteur

Marc Jansen