Vesta Woonforum in teken Herman Brood

GRONINGEN

Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen bestaat deze maand tien jaar.

Het oude pand van Vesta werd in 2006 omgebouwd naar het nieuwe Vesta Woonforum. Het aanbod van de meubelboulevard werd daarmee uitgebreid en omvat nu alles voor in huis; meubelen, badkamers, keukens, bedden, vloeren en raambekleding en beeld en geluid.

Herman Brood

Vesta Woonforum viert het jubileum met verschillende feestelijke, kunstzinnige en inspirerende activiteiten. De feestelijkheden worden afgesloten met een bijzonder weekend - zaterdag 5 en zondag 6 november - rondom Herman Brood. De zanger en kunstschilder zou in dat weekend 70 jaar geworden zijn. Brood bezocht Vesta in 1995 . Uit die tijd zijn schilderijen van zijn hand en door hem beschilderde meubelstukken bewaard. Deze unieke items worden zaterdag 5 en zondag 6 november eenmalig tentoongesteld in Vesta Woonforum.

Auteur

Marc Jansen