Natuurwerkdag voor singles in Hunzezone

GRONINGEN

Het Groninger Landschap houdt zaterdag 5 november een Natuurwerkdag in de Hunzezone in Groningen. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor singles.

Alleenstaanden krijgen de gelegenheid om in kleine groepjes of tweetallen de handen uit de mouwen te steken en samen het natuurgebied beter in te richten voor wandelaars en fietsers. De singles gaan onder andere aan de slag met het timmeren van bankjes en het snoeien van fruitbomen en hagen. Datingsite Relatieplanet.nl omarmt dit idee en roept singles op deel te nemen.

Hunzezone

De Hunzezone is een kleine verborgen oase van rust en natuur in de stad Groningen en is eigendom van Het Groninger Landschap. De slingerende restanten van het riviertje de Hunze liggen hier midden in een groot bedrijventerrein (Euvelgunne).

Natuurwerkdag

De Natuurwerkdag is de grootste vrijwilligersdag in het groen; zagen, snoeien en meer. Het evenement is voor de zestiende keer georganiseerd door LandschappenNL. Meer informatie: www.natuurwerkdag.nl/locatie/hunze-zone.

Auteur

Marc Jansen