Tunru, Van der Velden en Visscher in finale Groninger Studenten Cabaret Festival

GRONINGEN

Andries Tunru, Benjamin van der Velden en Selma Visscher staan vrijdag 28 oktober in de finale van het dertigste Groninger Studenten Cabaret Festival. Plaats van handeling is Stadsschouwburg Groningen.

Benjamin van der Velde plaatste zich via de eerste halve finale, die woensdagavond plaatsvond in Stadsschouwburg Groningen, voor de grote finale. De overige halve finalisten waren Iris Kwakkel en Sanneke van der Meulen. Pepijn Schoneveld tekende voor de presentatie in de uitverkochte schouwburg, terwijl Alex Ploeg een gastoptreden verzorgde. Selma Visscher en Andries Tunru plaatsten zich donderdag, in de tweede halve finale, voor de finale. Wouter Zevenbergen was de derde halve finalist op donderdag. De presentatie in de opnieuw uitverkochte schouwburg was in handen van Peter Pannekoek. Oud-winnares Kirsten van Teijn trad ook op. De jury van het GSCF bestaat uit Hanneke Braam, Dries Flores, Hans Floberg en Ron Rijghard. Kaarten voor de finale zijn al uitverkocht.

Auteur

Marc Jansen