Dubbelconcert Harmonie'67 en CWO in Immanuelkerk

GRONINGEN

Harmonie’67 en Fanfareorkest CWO geven zaterdag 5 november een dubbelconcert in de Immanuelkerk in Groningen.

Beide orkesten brengen onder meer zowel een groot werk - 'Between the two rivers' en 'Extreme make-over'- als een werk voor orkest met solist - 'Concertino voor fluit','A tribute to Lionel' en 'Sorry' - ten gehore.

Harmonie'67

Het door Floris de Wever geleide Harmonie'67 is een jong harmonieorkest uit de stad Groningen. Met een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar en een gevarieerd repertoire.

Fanfareorkest CWO

De klanken van Fanfareorkest CWO klinken sinds 1968 in de stad Groningen. Het repertoire van dit eveneens jonge orkest varieert van lichte tot klassieke muziek, van koraal tot een enkele mars. Het door Thom Zigterman geleide orkest wil de amateurkunst in de stad Groningen bevorderen en doet dat door ook muziek te spelen die afwijkt van het standaard fanfarerepertoire. Het concert begint om 20.00 uur. Entree: 10 euro (kinderen/ studenten: 6 euro).

Auteur

Marc Jansen