Social Impact Day Groningen in Groninger Forum

GRONINGEN

De locatie Hereplein van het Groninger Forum is woensdag 9 november toneel van Social Impact Day Groningen.

Het doel van dit evenement is het sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland te versnellen. Met workshops, panels en lezingen worden ondernemers uit Noord-Nederland klaargestoomd om (nog) meer sociaal-economische meerwaarde te realiseren. Toonaangevende ondernemers leggen uit hoe zij financieel rendement kunnen combineren met maatschappelijke impact. In totaal zullen meer dan 15 sprekers te gast zijn. Onder hen Willemijn Verloop en Jan Rotmans. Willemijn Verloop (1970) is oprichter van Warchild Nederland, Social Impact Ventures NL, Social Enterprise NL en auteur van ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf’. Jan Rotmans (1961) is hoogleraar transitiekunde en auteur van ‘Verandering van tijdperk’. Meer informatie: socialimpactdaygroningen.nl  

Auteur

Marc Jansen