Audities Nederlands Studenten Orkest bij VRIJDAG

GRONINGEN

Het Nederlands Studenten Orkest houdt woensdag 9 november audities bij VRIJDAG in Groningen.

Getalenteerde Groninger studenten kunnen tijdens deze audities een plekje in dit jonge, getalenteerde en ambitieuze orkest proberen te veroveren.

Bezig met je passie

Een plekje in het Nederlands Studenten Orkest (NSO) betekent een maand lang bezig zijn met je passie. In februari stoppen 100 studenten hun studie voor een maand om het beste uit zichzelf te halen met hun instrument. 100 studenten die echt alles geven op het podium leidt tot een onvergetelijke belevenis voor zowel orkest als publiek.

10 concerten

Tijdens de tournee in februari studeert het orkest in 10 dagen een programma in. Vervolgens reist het orkest het land door en worden er in 10 dagen 10 concerten ten gehore gebracht in de mooiste concertzalen van Nederland. De kers op de taart van deze tournee is een week naar een nog geheime buitenlandse bestemming waar het orkest ook nog enkele keren het podium bestijgt. Het thema van NSO 2017 is: ‘Beleef NSO’. Speerpunt is het publiek de muziek te laten beleven en een onvergetelijke avond te bezorgen. Aanmelden voor de audities is nog mogelijk. Dat kan via www.nso.nl.

Auteur

Marc Jansen