Griezelen in Reitdiepwijk | Fotoserie

GRONINGEN

Ongeveer 150 kinderen (en volwassenen) hebben vrijdag meegedaan aan een spooktocht in de Reitdiepwijk in Groningen.

Deze spooktocht was op initiatief van een aantal ouders georganiseerd, nadat hun kinderen hadden aangegeven met Halloween graag een spooktocht te houden. De in 2 weken georganiseerde spooktocht startte met een bijdrage van een verhalenverteller, die de deelnemers het bos in leidde. Daar kregen de deelnemers eerst een groene toverdrank om ze meer kracht te geven voor wat nog zou komen. Na een voel-, hoor- en gokopdracht én meerdere onverwachte momenten verlieten de kinderen opgelaten het bos, om bij een warme pot vol knakworsten te worden opgevangen door 2 heksen. De Ideale Buurman was zo vrij om de knakworsten en ketchup, oftewel de vingers in het bloed, te sponsoren.

Auteur

Marc Jansen