Kaartverkoop nieuwe afleveringen 'Uut de Hoogte' van start

GRONINGEN

De kaartverkoop van 'Uut de Hoogte' is dinsdag 1 november van start gegaan. De kaartjes kunnen worden gekocht via www.uutdehoogte.nl/kaartverkoop.

Verspreid over 2017 staan 6 splinternieuwe afleveringen van het populaire theaterfeuilleton op de planken in het Der Aa-Theater. Donderdag 26 januari gaat aflevering 7 – de eerste in de nieuwe reeks voorstellingen – in première.

Nieuwe afleveringen

“Je hoeft de eerste 6 afleveringen, die vorig jaar te zien waren, niet te hebben gezien om dit jaar naar 'Uut de Hoogte' te gaan” vertelt regieassistent Renate Dokter. “Vorig jaar zijn ook mensen bij aflevering 3 'ingestapt’ om vervolgens met groot plezier de overgebleven afleveringen te volgen.” Mensen die verzekerd willen zijn van een plekje bij elke voorstelling, kunnen tegen korting kaartjes voor alle 6 de afleveringen in 1 keer aanschaffen.

Audities

Ondertussen heeft de organisatie nog genoeg te doen voor de zevende aflevering die eind januari in première gaat. Schrijvers Jan Veldman en Frank den Hollander schrijven er op los, en bovendien worden zaterdag 12 november audities gehouden om spelers te vinden voor de nieuwe personages die uit de pennen van de schrijvers rollen. Aanmelden voor de audities kan tot 5 november via de website www.uutdehoogte.nl.

Auteur

Marc Jansen