Quilttentoonstelling in ‘t Vinkhuys in Groningen

GRONINGEN

‘t Vinkhuys in Groningen vormt zaterdag 5 en zondag 6 november het decor voor een quilttentoonstelling. Deze jaarlijkse tentoonstelling staat voor de vijftiende keer op de agenda.

In 't Vinkhuys worden meer dan 100 quilts getoond. Gastquiltster is Ingrid van der Harst-Govers van Supergoof Quilts. Zij maakt niet alleen quilts, ze geeft ook lezingen over quilten en verzorgt workshops quilten.

Goed doel

De opbrengst van de verloting en de verkoop van kleine presentjes gaat naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Deze stichting werft fondsen om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren. De tentoonstelling is zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend, zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro.

Auteur

Marc Jansen