Taralli met 'Shadow Men' in De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Taralli staat maandag 7 november met het operaconcert 'Shadow Men' in De Oosterpoort in Groningen.

Taralli is een nieuw ensemble met vertrouwde namen uit de Nederlandse operawereld. Tijdens 'Shadow Men' dalen de heren af naar onderbuik en onderwereld: 'Maffia meets La Musica'. Hun vizier is gericht op vrouwelijke iconen uit 400 jaar opera: dames die harten sneller doen kloppen, maar wier eigen hart zó wispelturig is dat de mond der mannen ervan overloopt. De muziek varieert van Monteverdi, Händel, Mozart, Rossini en Puccini tot de operettekoningen Franz Lehár en Robert Stolz. Lach en traan wisselen elkaar af, waarbij ook een pas de deux met het publiek niet wordt geschuwd.

Taralli

Taralli is een initiatief van tenor Marcel Reijans (oprichter van Frommermann). Verder maken Jan-Willem Schaafsma (tenor), Robbert Muuse (bariton) en Frans Fiselier (bas-bariton) deel uit van Taralli. Maurice Lammerts van Bueren begeleidt de mannen op piano. Aanvang: 20.15 uur. Informatie en kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/cqbN8lO8rBk

Auteur

Marc Jansen