Workshop free publicity in Wijkbedrijf Selwerd

GRONINGEN

Publiciteitscoach Nicky Corts verzorgt maandag 7 november in het Wijkbedrijf Selwerd in Groningen een workshop gratis publiciteit.

"Verslaggevers plaatsen geen commerciële teksten of reclame. Daarvoor verwijzen ze je naar de advertentieafdeling. Toch blijven er genoeg bijzondere verhalen over waar je journalisten echt blij mee kunt maken", weet Corts. In de interactieve workshop legt zij ondernemers uit hoe ze hun bedrijf met de PIN-code voor gratis publiciteit zichtbaar maken in de media. Dat is de methode die ze beschrijft in haar boek 'Experttips voor free publicity'. De publiciteitscoach is zelf jarenlang verslaggever geweest, maar kent als ondernemer ook de andere kant. Samen met haar man runt ze biologisch pluimveebedrijf Egg-tivity. Ze krijgt regelmatig media-aandacht voor dit bedrijf, bijvoorbeeld in De Telegraaf, Een Vandaag en Hart van Nederland.

Aanmelden

De workshop Free Publicity is georganiseerd door Mijn Financiële Huishoudster, de Groninger coachpraktijk van Doreen Miedema en Monica ten Hoven. De presentatie begint om 20.00 uur. Deelname is gratis, maar er wordt € 5 gevraagd voor de consumpties en de locatie. Aanmelden: info@mijnfinancielehuishoudster.nl.

Auteur

Marc Jansen