7 extra voorstellingen Jesus Christ Superstar in Groningen

GRONINGEN

Producent TEC Entertainment heeft 7 extra voorstellingen van 'Jesus Christ Superstar', met Ted Neeley in de titelrol, in MartiniPlaza in Groningen aangekondigd. De extra voorstellingen vinden plaats van dinsdag 24 tot en met zondag 29 januari 2017.

CEO Marc Muller van TEC Entertainment: “We zijn enorm verrast door de grote vraag naar kaarten voor 'Jesus Christ Superstar'. We hadden nooit gedacht dat we maanden voor de eerste voorstelling van 'Jesus Christ Superstar' in Nederland al extra voorstellingen zouden moeten organiseren. De afgelopen periode hebben we veelvuldig de vraag gekregen of we niet een extra middagvoorstelling konden inplannen en ik ben bijzonder blij dat het ook gelukt is om aan die vraag tegemoet te komen.”

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal van de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. 'Jesus Christ Superstar' is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’ en ‘Gethsemane’.

Massimo Piparo

Deze nieuwe grootschalige Engelstalige productie van 'Jesus Chris Superstar' wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van 'Jesus Christ Superstar' uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door 30 castleden en een live orkest. 'Jesus Christ Superstar' is vanaf 14 december 2016 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België). Kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl, 050 - 5222 797 en www.martiniplaza.nl.

Auteur

Marc Jansen