Studium Generale Groningen: serie lezingen over werk in de toekomst

GRONINGEN

Studium Generale Groningen heeft een lezingenserie 'Werk in de toekomst' georganiseerd. Deze serie gaat maandag 14 november van start met een lezing door Paul Schnabel.

Socioloog en universiteitshoogleraar aan de Universiteit Utrecht Paul Schnabel gaat in zijn lezing 'Blijft er betaald werk voor iedereen?' in op de vraag waar we nu staan en hoe het nu verder zal gaan. De tweede lezing in deze reeks vindt dinsdag 22 november plaats. René ten Bos, hoogleraar filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, geeft spreekt over 'De waarde van werk'. Een week later, dinsdag 29 november, geeft Niels Taatgen, hoogleraar kunstmatige intelligentie aan de Rijksuniversiteit Groningen, een lezing, getiteld: 'Een leven vol multitasking'. Historicus, journalist en schrijver Rutger Bregman sluit de serie dinsdag 6 november af met de lezing 'Je moet werken voor je geld'. De lezingen vinden steeds plaats in het Academiegebouw in Groningen. Aanvang (in alle gevallen): 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen