Weekendworkshops bij VRIJDAG in Groningen

GRONINGEN

Bij VRIJDAG in Groningen worden zaterdag 12 en zondag 13 november 1- 2-daagse workshops voor volwassenen en voor kinderen gegeven.

Miriam Knibbeler verzorgt een workshop 'Honden boetseren'. Renze Dijkema presenteert 'Geschiedenis van de fotografie' (deel 1 & 2). Eline Stalman geeft een workshop 'Analoog instagrammen #drukpers'. 'Maskertheater voor ouder en kind (8+) wordt gegeven door Layla Radjab. Dorine Kuiper verzorgt een workshop 'Portretschilderen. Sandra Vermanen geeft 'Knuffel maken voor ouder en kind (6+)'. Deelnemers kunnen op zondag zelfstandig werken in de beeldende kunst-werkplaatsen. Wie van Dijk houdt een inloopspreekuur over ruimtelijk werk en schilderen. Meer informatie: www.bijvrijdag.nl/weekendworkshops

Auteur

Marc Jansen