Herdenkingsmoment in De Poort voor gestorvenen

GRONINGEN

'In liefdevolle herinnering'. Onder deze noemer staat zondag 13 november een herdenkingsmoment voor gestorvenen gepland in centrum voor zingeving De Poort in Groningen.

Dit herdenkingsmoment met muziek, poëzie en beweging wil een brug slaan tussen hemel en aarde. "Door actief te luisteren kunnen we innerlijk opengaan voor verbinding", weet musicus/ coach Else Marijke Schot. Er is rust en tijd voor bezinning, ritueel en delen met elkaar, afgewisseld door poëzie en (live) muziek. Verder worden de aanwezigen uitgenodigd mee te doen aan 'aandachtsvolle bewegingen'. Else Marijke Schot en euritmist, therapeut en vitaliteitstrainer Connie Oterdoom begeleiden de bijeenkomst.

Aanmelden

Tijd: 15.30 - 17.30 uur. Deelname kost 12,50 euro. Aanmelding: e.m.schot@hetnet.nl, 050- 5423517 (Else Marijke Schot), www.euritmienoord.nl, info@euritmienoord.nl, 06-30693420 (Connie Oterdoom).

Auteur

Marc Jansen