Jongerenplatform Noord Nederlands Toneel houdt NNTWEEdaagse

GRONINGEN

NNTWEE, het jongerenplatform van het Noord Nederlands Toneel, heeft voor zaterdag 12 en zondag 13 november het festival NNTWEEdaagse georganiseerd. Dit evenement vol theater, muziek, poëzie, film en fashion vindt plaats in Theater De Machinefabriek in Groningen.

Tijdens het 2-daagse festival tonen jongeren van verschillende culturele instellingen hun werk. Zo zijn de oude NNTWEE-voorstellingen 'Eerste Hulp Bij Comakijken, de Shakespearevoorstelling' en 'Je Had Er Bij Moeten Zijn' nogmaals te zien zijn, evenals de gloednieuwe voorstelling 'Hoe Hamlet Hier Kwam'. Daarnaast staan 'Dansen Zonder Bril'van De Noorderlingen, een filmprogramma, een popquiz, portretschilderen, een playbackshow, improvisatie volgens het concept van De Vloer Op en muziek, dj's, fashion en poëzie van de Kunstbende op het programma. Het programma van NNTWEEdaagse duur zaterdag 12 november van 19.30 tot 00.30 uur, en zondag 13 november van 15.00 tot 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen