Première nieuwe voorstelling Circus Santelli in De Oosterpoort

GRONINGEN

In De Oosterpoort in Groningen gaat zondag 20 november de nieuwe voorstelling van Circus Santelli in première: 'At the Movies'.

15 jongeren tussen de 13 en 18 jaar nemen het publiek in deze voorstelling mee op reis door de filmgeschiedenis. Jonglerend met genres, brengen de jeugdige stuntmannen en -vrouwen van Circus Santelli met hun acrobatische kunsten bekende scènes uit Hollywood tot leven. Uiteraard onder begeleiding van filmmuziek.

Hilbert Geerling

De regie voor 'At the Movies' is in handen van goochelaar en verhalenverteller Hilbert Geerling. Hij liet zich inspireren door zijn persoonlijke fascinatie voor film en filmmuziek. Hij zag het als uitdaging om cinema te combineren met circus. Na de première in De Oosterpoort - aanvang 15.00 uur - zal Santelli 1,5 jaar met de nieuwe voorstelling door Stad, Ommeland en de rest van Nederland toeren. De nieuwe voorstelling is tot stand gekomen met steun van de Kunstraad Groningen en het Burgers- en Roode weeshuis. Meer informatie: www.santelli.nl

Auteur

Marc Jansen