Vraaggesprek met burgemeester Den Oudsten op Let's Gro

GRONINGEN

In de Let's Gro-tent op de Grote Markt in Groningen staat vrijdag 11 november een vraaggesprek met burgemeester Peter den Oudsten van Groningen geprogrammeerd.

Interviewer Ebel Jan van Dijk blikt met Groningens eerste burger terug op het afgelopen jaar. Geheel overeenkomstig het gedachtegoed van Let's Gro wordt echter ook vooruit gekeken. Wat zijn de belangrijkste stadse thema’s voor 2017? Wat gaan Stadjers daarvan merken? En blijven we een jonge en aantrekkelijke stad?

Bezoekers mogen vragen stellen

Behalve Ebel Jan van Dijk krijgen ook bezoekers de ruimte om die vraag te stellen die ze altijd al hadden willen voorleggen aan de burgemeester. Daarvoor liggen speciale kaarten klaar in de tent. Aanvang: 19.00 uur.

Auteur

Marc Jansen