Kickboksevenement Glorious Heroes in MartiniPlaza

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen is zondag 20 november toneel van het kickboksevenement Glorious Heroes.

De organisatoren Chris Niewold en Anton en Schut hebben 25 gevechten vastgelegd, waarvan 17 in de A-klasse. In 2 van deze wedstrijden wordt zelfs gestreden om de wereldtitel. De Groninger Pascal Koster strijdt met Keng Saridkadong uit Thailand om de wereldtitel in de klasse tot 63 kilogram. Het tweede wereldtitelgevecht gaat tussen de Brit Imam Barlow en de Amsterdammer Mellony Geugjes; in de klasse tot 54 kilogram. Een andere Groninger in de ring is Michael Duut. Hij neemt het in de light heavy weight divisie (tot 95 kilogram) op tegen Marcello Adriaansz.

Enfusion Leaugue -72,5 kg

Belangrijk programmaonderdeel is de tweede ronde van de Enfusion League -72,5 kg. In deze 'league' staan 6 vechters in de categorie -72,5 kilogram tijdens 5 evenementen ieder 1 keer tegen elkaar in de ring. Na 5 ronden worden de punten geteld en wordt de winnaar uitgeroepen. Glorious Heroes duurt van 15.00 tot 23.00 uur. Meer informatie: www.gloriousheroes.nl

Auteur

Marc Jansen