Dag voor de Rechten van het Kind in Bevrijdingsbos

Groningen

[caption id="attachment_66536" align="alignright" width="225"] Het Bevrijdingsbos heeft een Kinderrechtenpad, waarop de 10 Rechten van het Kind staan beschreven.[/caption]

GRONINGEN - Stichting Het Bevrijdingsbos houdt op de Dag voor de Rechten van het Kind - zondag 20 november - een bijeenkomst in het Bevrijdingsbos aan de Noorddijkerweg in Groningen. Na een welkomstwoord bij het regimentenplateau door voorzitter John van der Woude van Stichting Het Bevrijdingsbos, lopen de aanwezigen naar het Kinderrechtenpad in het Bevrijdingsbos. Hier staan op stenen de 10 Rechten van het Kind beschreven. Bij elke steen wordt een kaars aangestoken en een bloem gelegd. Studenten van het studententeam van Unicef geven uitleg geven over de Rechten van het Kind. Aanvang: 15.25 uur.

Auteur

Marc Jansen