Releaseparty debuutalbum Hans Hannemann in Vera

GRONINGEN

De Groninger muzikant Hans Hanneman presenteert zaterdag 19 november in Vera zijn debuutalbum: ‘Makin’ Up for Livin’ Easy’.

Songwriter Hans Hanneman, die momenteel met Douwe Bob langs de grote zalen van Nederland toert, laat zich inspireren door country-grootheden als Kris Kristofferson en Billy Joe Shaver en de klassieke pop van de 60’s en 70’s. Toch probeert hij de roots van Amerikaanse muziektradities naar een volledig eigen stijl te vertalen.

‘Makin’ Up for Livin’ Easy’

Hanneman werkt voor zijn debuutalbum samen met gitarist Jan-Peter Hoekstra (Douwe Bob, Krezip), drummer Wim Geenen (ex- Admiral Freebee) en bassist Maarten van Damme (Wende Snijders, Drive Like Maria). Samen voren zij de band The Lone Riders. Het album werd opgenomen in de analoge opnamestudio Twangwolf. De productie was in handen van Jan-Peter Hoekstra.

Vera

In Vera laten Hans Hannemann & The Lone Riders de songs van zijn debuutalbum horen. Lea Kliphuis verzorgt het voorprogramma. Aanvang: 20.30 uur. https://youtu.be/YKSq4qb734k

Auteur

Marc Jansen