Stand van Stad met Nathan de Vries en Natasja Bennink

GRONINGEN

In het Groninger Forum in Groningen wordt zondag 20 november de 29ste editie gehouden van de talkshow Stand van Stad.

In Stand van Stad ontvangt Bram Douwes stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten, denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken.

Nathan de Vries

In aflevering 29 van de talkshop komt BNN-presentator Nathan de Vries terug naar Groningen om te praten over zijn avonturen bij 'Spuiten en Slikken'.

Natasja Bennink

De Groningse beeldhouwer Natasja Bennink vertelt in het weekend van de opening van 'Rodin - Genius at Work' in het Groninger Museum over hoe Rodin haar inspireert en diens invloed op haar werk.

Programma

Verder schuiven de jongens Wouter Rodenberg & Bob van Oosterhout van Kaas in 't Bakkie, en Wilbert van der Kamp van Omapost aan, bezingt singer-songwriter Eva Waterbolk de actualiteit en verslaat societyjournaliste Marjolein Rover een party bij BeachClub Kaap Hoorn. Bram Esser gaat in de serie Opduik TV-specials op Ringwegsafari om de veranderende omgeving van Ringweg Zuid te ontdekken. Tot slot schuift Wabbesch Wabbesch zijn selfiestick uit voor de veelbesproken rubriek: 'Wat wordt deze keer de selfie van de maand!'. Aanvang: 16.30 uur. Entree: gratis (wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum).

Auteur

Marc Jansen