ann's art in Groningen viert 30-jarig bestaan

GRONINGEN

Galerie en kunstuitleen ann's art in Groningen viert zaterdag 19 november het 30-jarig bestaan.

De lustrumviering begint om 10.30 uur met koffie met gebak. Daarbij kan ook de expositie 'Taart!' bekeken worden. Deze expositie, die loopt tot 7 januari 2017, toont werken die aan aan's art verbonden kunstenaars speciaal voor de lustrumviering gemaakt hebben. 5 kunstenaars hebben bovendien een designstoel van Vos Interieur onder handen genomen. Om 11.00 uur en om 13.30 uur staat 'Dichter met Verf' geprogrammeerd. Dichter Arjen Boswijk en illustrator Willem Kolvoort gaan samen met (klein-)kinderen een gedicht schrijven en illustreren. Het resultaat mag met een passe-partout mee naar huis. Om 14.00 uur volgt een introductie tot portretfotografie. Fotograaf Robert van der Molen vertelt wat een goed portret is en hoe zo'n portret te maken is. Peter Meijer verzorgt om 15.00 uur een workshop schilderen (met acrylverf). Van 15.30 tot 17.00 uur worden ten slotte hapjes en een drankje geserveerd.

Auteur

Marc Jansen