Groninger première ‘Je Me Tue à le Dire’ in RKZbios

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 26 en maandag 28 november de Belgisch/ Franse film ‘Je Me Tue à le Dire’ vertoond. Deze film was nooit eerder te zien in Groningen.

Deze film gaat over Michel, een dertiger die weet dat de dood onvermijdelijk is. Toch is hij bang. Vooral omdat hij niet wil eindigen als zijn moeder, waarbij borstkanker wordt geconstateerd. Hypochondrisch en obsessief van aard, begint Michel vergelijkbare symptomen te ontwikkelen: hij verliest zijn haar en er verschijnt een vreemde knobbel op zijn borst. En ook al zegt zijn arts dat hij niets ernstigs heeft, toch is Michel ervan overtuigd dat dit het begin van het einde is. De Franstalige film, Nederlands ondertiteld, begint zowel op zaterdag als op maandag om 20.30 uur. https://youtu.be/dHeTso-Ab6I

Auteur

Marc Jansen