Internationale oldtimerbeurs in Flowerdome Eelde

EELDE

Flowerdome Eelde is zaterdag 26 en zondag 27 november toneel van de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen, Motoren, Bromfietsen, Tractoren.

De enorme hallen van de bloemenveiling zijn dat weekend helemaal gevuld met auto's, motoren, (brom)fietsen, brandweerwagens en tractoren van toen. Verder veel onderdelen en miniaturen, naslagwerken, gereedschap en onderhoudsmiddelen. De vele aanwezige oldtimerclubs doen ondertussen hun uiterste best om in de gunst van de bezoeker te komen. Clubleden zullen vol overgave over hun hobby vertellen. De clubs met de mooiste en meest informatieve stand winnen prijzen.

Openingstijden

De beurs is zowel zaterdag 26 als zondag 27 november van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Entree: 12,50 euro. (tot 12 jaar gratis; onder begeleiding van een volwassene). Meer informatie: www.oldtimerbeurs.net

Auteur

Marc Jansen