Vlinderkindcafé in Het Heerenhuis in Groningen

GRONINGEN

In Het Heerenhuis in Groningen wordt zondag 27 november een Vlinderkindcafé gehouden. Dit is een ontmoetingscafé voor ouders van een overleden kind.

Het Vlinderkindcafé is georganiseerd door Nathalie van Stijn. "Een plek waar ouders die een kindje hebben verloren ervaringen kunnen delen zonder oordeel. Een plek waar iedereen jou begrijpt en weet wat je elke dag weer doormaakt", zegt zij over het Vlinderkindcafé. "Wat voor ons centraal staat is vooral de manier hoe jij je overleden kindje voort laat leven. Want hoewel onze kinderen veel te kort bij ons zijn geweest, en vaak zelfs na de geboorte niet hebben geleefd, hebben wij elkaar genoeg te vertellen. Van situaties die je moeilijk blijft vinden tot momenten waar je nu echt van kan genieten." Meer informatie/ aanmelding: http://mylifeblogs.nl/vlinderkindcafe/

Auteur

Marc Jansen