Finale project 'Gezond Scoren' in Kinepolis in Groningen

GRONINGEN

Bioscoop Kinepolis in Groningen vormt woensdag 23 november het decor voor de finale van het project 'Gezond Scoren'.

Gezond Scoren is een gezondheidsproject voor basisschoolkinderen, waarbij spelers van FC Groningen kinderen stimuleren om (meer) te bewegen en gezond te eten. Met het project wil FC Groningen in de Maatschappij - samen met haar partners Menzis, GGD, AVEBE, Siemens, Nijha, Bslim, HANNN, Fier4Grunn - bijdragen aan een gezonde samenleving.

2800 scholieren

Het project Gezond Scoren heeft zich gedurende 6 weken in het nieuwe schooljaar afgespeeld in het verzorgingsgebied van FC Groningen. Er deden dit jaar 28 basisscholen, ofwel 2800 scholieren, mee aan het project.

Finalisten

De finalisten van Gezond Scoren 2016 zijn OBS De Eshoek (Annen), CBS De Wegwijzer (Groningen) en SBO De Zwaaikom (Hoogezand). Quizmaster is Emiel Venema. De te winnen geldbedragen kunnen de basisscholen besteden aan het bevorderen van een gezonde leefstijl van de leerlingen in en rondom de scholen.

Auteur

Marc Jansen