Kees Willemen signeert en tekent bij Van der Velde Boeken

GRONINGEN

Cartoonist Kees Willemen signeert zaterdag 26 november bij Van der Velde Boeken in Groningen zijn boek 'Waar zijn onze intellectuelen gebleven'. Ook maakt hij ter plekke (gratis) cartoons van bezoekers.

Kees Willemen illustreerde met zijn cartoons onder andere het Nijmeegs Universiteitsblad (NUB), de Groninger Universiteitskrant en boeken van de SUN. Ook tekende hij voorde soldatenvakbond VVDM, Trouw, GroenLinks en Tribune. In het bij Uitgeverij Passage verschenen boek 'Waar zijn onze intellectuelen gebleven' zijn Willemens meest aansprekende (politieke) prenten gebundeld. Deze zijn door studenten van nu uitgezocht. Hans Broekhuis en Hans Kuné, beiden voorheen betrokken bij de Universiteitskrant Groningen,verzorgden de inleiding en de begeleidende teksten. Kees Willemen is van 14.30 tot 16.30 uur bij Van der Velde Boeken.

Auteur

Marc Jansen