Nieuwe namen voor Noorderslag in Groningen

GRONINGEN

45ACIDBABIES, Aafke Romeijn, Bartek, Canshaker Pi, Celine Cairo, Fata Boom, Kim Janssen, Koffie, Komodo, Linde Schöne, MICH, Michelle David & the Gospel Sessions Extravaganza, Noisia ‘Outer Edges’, SFB, SMIB en hiphop collectief Rotterdam Airlines (BKO, Jairzinho, Kevin, Lil Saint en Sevn Alias) zijn bevestigd voor Noorderslag.

Hiermee is het programma van Noorderslag bijna compleet. Vorige week werd bekend dat NPO Soul & Jazz een eigen Noorderslag-podium host met Darlyn, de Nachtdienst, Pink Oculus en Steffen Morrison.

Tickets

De passe-partouts en reguliere kaarten voor Noorderslag zijn uitverkocht. Er zijn nog wel Noorderslag YUNG!-tickets beschikbaar voor bezoekers onder de 18. Er ook nog tickets verkrijgbaar voor Eurosonic donderdag/vrijdag en woensdag. Ten slotte is het nog mogelijk om een conferentieregistratie te kopen, deze biedt ook toegang tot het volledige festivalprogramma. Eurosonic Noorderslag is van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 januari 2017.  

Auteur

Marc Jansen