Orkater met 'Donna Donna' in Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN

Muziektheatergezelschap Orkater staat woensdag 23 november met de voorstelling 'Donna Donna' in Stadsschouwburg Groningen.

Lidwien Roothaan regisseert Ria Marks, Lieke-Rosa Altink en Yara Alink in een rauw, poëtisch verhaal van Peer Wittenbols, over troost in tijden van rouw. Met livemuziek onder leiding van Martin Fondse.

Donna Dona

'Donna Donna' gaat over de amper 20-jarige Donna (Yara Alink). Haar verloofde sneuvelt op missie in oorlogsgebied. Haar vader Massimo en stiefmoeder Coco (Lieke Rosa Altink) nemen haar in huis, maar weten al snel niet meer hoe haar bij te staan. In wanhoop zoekt Coco contact met Donna’s biologische moeder Pam (Ria Marks), die al jaren uit het zicht verdwenen is. De 2 gezworen vijanden moeten de handen ineen slaan om Donna te redden. Aanvang: 20.15 uur. Kaartverkoop: de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen