Koffie-workshop en -proeverij bij Media Markt

GRONINGEN

Media Markt Groningen heeft voor woensdag 30 november een koffie-workshop en -proeverij georganiseerd. Dit evenement vindt plaats in de vestiging aan het Sontplein.

Media Markt heeft professionele barista’s uitgenodigd om espresso’s, lungo’s en cappuccino’s te schenken. De schijnwerpers daarbij op de meest innovatieve koffie volautomaten. De allernieuwste releases worden gepresenteerd.

Zelf koffies leren bereiden

Bezoekers kunnen daarnaast leren de lekkerste koffies te bereiden. Klanten mogen de machines van de nieuwste generatie zelf uitproberen en zo kennismaken met al hun mogelijkheden. Verschillende koffiedeskundigen en barista’s geven informatie en antwoord op alle vragen over koffie en het bereiden ervan. Verder staat een klassieke, Italiaanse piagio staat in de winkel voor een kopje koffie en serveert de Groningse bakker Meijer ambachtelijke lekkernijen.

Cadeaukaart

Alle bezoekers ontvangen bovendien een cadeaukaart van Media Markt. Deze cadeaukaart kan exclusief gebruikt worden bij aankoop van een koffiemachine bij de Koffiewereld bij Media Markt aan het Sontplein. Het event duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Auteur

Marc Jansen