Al 500 inschrijvingen voor Santa Run Groningen

GRONINGEN

Golazo Noord Nederland sluit het hardloopjaar 2016 af met de derde editie van de Santa Run Groningen. Deze 'fun run' vindt zaterdagavond 17 december plaats in de Groninger binnenstad. Op dit moment hebben zich al 500 mensen ingeschreven voor de Santa Run.

Tijdens de Santa Run Groningen lopen de deelnemers in een kerstmannenpak 2,5 of 5 kilometer door de verlichte binnenstad. De loop gaat - na een gezamenlijke warming-up - om 21.00 uur van start op de Ossenmarkt. De finishlijn wordt op de Grote Markt, naast de ijsbaan van Groningen on Ice, getrokken.

Voedselbank Stad Groningen

De Santa Run Groningen staat voor een belangrijk deel in het teken van Voedselbank Stad Groningen. Golazo Noord Nederland vraagt de deelnemers een donatie te doen bij inschrijving én om artikelen mee te nemen. Voor Voedselbank Stad Groningen is de Santa Run Groningen bovendien de aftrap voor een week vol acties in samenwerking met de andere voedselbank in de provincie Groningen.

Inschrijven

Inschrijven (individueel of als groep) kan nog tot en met vrijdag 16 december 12.00 uur via www.santarun-groningen.nl. Deelnemers krijgen (bij inschrijving) een kerstmannenpak, inclusief muts en baard, cadeau.

Auteur

Marc Jansen