Klassiek kinderconcert met Tobias Borsboom in De Oosterpoort

GRONINGEN

Oorkaan staat zondag 27 november met het klassieke kinderconcert 'Meneer Tobias en het Zwarte Monster' (4+) in De Oosterpoort in Groningen.

'Meneer Tobias en het Zwarte Monster' is een grappig en poëtisch beeldend avontuur vol pianomuziek van meesters als Felix Mendelssohn, Lowell Liebermann, Dmitri Kabalevski, Peter Vigh en Johannes Brahms

Meneer Tobias

De voorstelling gaat over Meneer Tobias. Zijn huisje is klein, maar hij woont er tevreden en gelukkig in zijn eentje. Tot op een donderdag, om 10.00 uur precies, de bel gaat. Meneer Tobias gaat kijken en dat zet zijn wereld op z'n kop. Klokken draaien door, er danst een jas de kamer rond, en de kamer wordt gevuld met wonderlijke klanken.

Tobias Borsboom

Hoofdrolspeler is de Dutch Classical Talent-winnaar (2015) Tobias Borsboom in de regie van Dagmar Slagmolen. De voorstelling begint om 14.30 uur. https://youtu.be/wLxTwFwgdlk

Auteur

Marc Jansen