Kino Klandestino #6 in Groningen

GRONINGEN

Op een geheime locatie in Groningen wordt vrijdag 2 december de zesde editie gehouden van Kino Klandestino.

Kino Klandestino opent deuren die normaal gesloten blijven en brengt filmliefhebbers op plaatsen waar ze nog nooit zijn geweest of die ze dáchten te kennen. De film en de locatie hebben altijd een duidelijke connectie. Kino Klandestino toverde eerder al de volgende gebouwen om tot tijdelijke bioscopen: theater De Machinefabriek, klimcentrum Bjoeks, manege d'Oude Held, Gruno Asfalt Recycling en een leegstaand zwembad in Vinkhuizen.

Mega-editie

Waar veel geheim gehouden wordt, wil de organiserende Kommissie Stiekem al wel kwijt dat de zesde Kino Klandestino een mega-editie is, 'grootser dan ooit' maar nog steeds met de vertrouwde 'knusse sfeer én rock 'n roll-uitstraling'. "Geniet van een prachtig Scandinavisch drama waarin een niet onaantrekkelijke twintiger zijn demonen uit het verleden moet zien te bedwingen. Alle registers worden opengetrokken zodat hij verlost kan worden van de last die hij met zich meedraagt."

Bekendmaking locatie

De locatie wordt vrijdag 2 december om 16.30 uur bekendgemaakt; in ieder geval via via de geheime info-nieuwsbrief, Facebook, Twitter, Instagram en kinoklandestino.nl. De film begint om 20.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar op www.kinoklandestino.nl. Aan de deur kosten de tickets € 12,50.

Auteur

Marc Jansen