Selectie uit het werk van Pieter M. Dorrenboom in Het Nederlands Stripmuseum

GRONINGEN

In Het Nederlands Stripmuseum in Groningen is van zaterdag 3 december tot en met zondag 26 februari de expositie 'Bedlam!' te zien. Deze expositie toont een selectie uit het werk van Pieter M. Dorrenboom.

Pieter M. Dorrenboom is freelance illustrator. Hij tekent onder andere posters en flyers voor muziekfestivals en elpeehoezen en was illustrator voor kranten als het Algemeen Dagblad.

T-99

Dorrenboom illustreerde onlangs de cover van het album 'Bedlam!' van de band T-99. De focus op de expositie in Het Nederlands Stripmuseum ligt op de totstandkoming van dit album. Er wordt echter ook ander werk van de illustrator getoond. Lees verder na het filmpje. https://youtu.be/N9MjF4c5Gm4 T-99 geeft donderdag 15 december een optreden in Vera in Groningen (20.30 uur). Daaraan voorafgaand (vanaf 16.00 uur) treedt de band op in Het Nederlands Stripmuseum. Dit om de expositie te lanceren.

Auteur

Marc Jansen