De Waterloo’s Wintersterren maakt kerstsingle voor IMC Weekendschool

GRONINGEN

De Waterloo’s Wintersterren heeft een kerstsingle opgenomen voor de IMC Weekendschool.

De Waterloo's Wintersterren is een gelegenheidsformatie bestaande uit Bernardine Waterloo van de Belg Waterloo uit Groningen, die speciaal voor deze gelegenheid weer de microfoon grijpt, de Gelderse zangeres Belinda Kinnaer, zanger/ producer Edwin van Hoevelaak, de Hoogeveense zanger René Karst en de Amsterdamse zanger Mick Harren. Edwin van Hoevelaak schreef zowel de tekst als de muziek voor de single, getiteld: 'Wintertijd'.

IMC Weekendschool

De volledige opbrengst van de singleverkoop komt ten goede aan de IMC Weekendschool. Dit is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van 10 tot 14 jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. IMC Weekendschool is een organisatie die de toekomstperspectieven van leerlingen wil helpen verbreden, hun zelfvertrouwen wil vergroten en hun gevoel van verbondenheid met de Nederlandse samenleving wil versterken.

Auteur

Marc Jansen