Lezing Imke Gerritsen over Groninger culinaire geschiedenis

GRONINGEN

Imke Gerritsen geeft woensdag 7 december bij RHC Groninger Archieven in groningen een gratis lezing over de Groninger culinaire geschiedenis.

Imke Gerritsen zal in haar lezing vertellen over Groninger tradities rondom voeding, en over geloof en bijgeloof rondom Groningse producten. En natuurlijk neemt zij ook wat te proeven mee.

Imke Gerritsen

Imke Gerritsen runde vroeger, samen met haar moeder Carolina Verhoeven, het Culinair Historisch Kookmuseum in Appelscha. Tegenwoordig verzorgt zij workshops, evenementen, catering en lezingen met haar bedrijf Culivents en het Culinair Erfgoed Centrum. Imke Gerritsen verzamelt culinair erfgoed, handgemaakt keukengerei en de verhalen erachter. Onlangs won ze de Dutch Collector Awards 2016. De lezing, die georganiseerd in samenwerking met Levend Erfgoed Groningen, begint om 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen