Strijd om Ranomi Cup in Helperbad in Groningen

GRONINGEN

Het Helperbad in Groningen vormt zaterdag 3 december het decor voor de strijd om de Ranomi Cup. 

[caption id="attachment_66940" align="alignright" width="171"]Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo.[/caption] Tijdens deze naar meervoudig Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo, erelid van de organiserende vereniging zwemsportvereniging TriVia,  vernoemde wedstrijd strijden noordelijke zwemtalenten om de sportieve eer. De snelste juniorenzwemmer op de 100 meter vrije slag gaat met de Ranomi Cup aan de haal. Verder staan de 100 meter schoolslag, de 100 meter rugslag en de 100 meter vlinderslag geprogrammeerd. In totaal komen ongeveer 100 talenten van 17 noordelijke zwemverenigingen in actie in de leeftijdscategorieën jongens minioren 5-6 en junioren 1 tot en met 4, en meisjes minioren 4-5 en junioren 1 tot en met 3. Aanvang: 14.45 uur.

Auteur

Marc Jansen