Tweede Kamerlid Lutz Jacobi bezoekt Groningen

GRONINGEN

Tweede Kamerlid Lutz Jacobi brengt zaterdag 3 december een bezoek aan de stad Groningen. Dit ter ondersteuning van het PvdA-Ombudsteam.

Het PvdA-Ombudsteam staat elke eerste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 13.00 uur klaar voor mensen die hulp of een steuntje in de rug nodig hebben. Inwoners van de stad die zich onrechtvaardig behandeld voelen of vastlopen in een wirwar aan regels kunnen een beroep doen op de ervaren vrijwilligers van dit team. Zij hebben een goede toegang tot de wet- en regelgeving en kunnen bovendien terugvallen op een breed en deskundig netwerk binnen de Partij van de Arbeid.

Lutz Jacobi

[caption id="attachment_66935" align="alignright" width="197"]Lutz Jacobi. Lutz Jacobi.[/caption] Lutz Jacobi, Tweede Kamerlid sinds 2006, is van 12.00 tot 13.00 uur te gast bij het PvdA-Ombudsteam in Ons Pand aan de Haddingestraat 10 in Groningen. Deze bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Zoals bij ieder PvdA-Ombudsteam spreekuur zijn ook de Groninger Tweede Kamerleden Henk Nijboer en Tjeerd van Dekken aanwezig.

Auteur

Marc Jansen