Derde verkiezing Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen

GRONINGEN

In Kinepolis Groningen wordt woensdag 7 december bekendgemaakt wie Jacob Kuil opvolgt als Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen.

Ondernemers konden collega-ondernemers nomineren via www.martinibusiness.com. Hieruit kwamen Groninger ondernemers naar voren waarop gestemd kan worden. De beslissende stemronde voor de top 3 vindt 7 december plaats in Kinepolis Groningen. De aanwezige ondernemers bepalen uiteindelijk wie de Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen is. Joost van Keulen, wethouder Economie en Innovatie van de gemeente Groningen, zal de prijs - een award plus een multimediaal promotiepakket ter waarde van 2000 euro - uitreiken.

Sympathiek

Sympathiek staat voor aardig, beminnelijk, hartelijk, innemend, prettig en betrouwbaar. Een sympathieke ondernemer heeft een hoge gunfactor, iets wat voor een ondernemer onmiskenbaar een pluspunt is. De verkiezing vindt voor de derde keer plaats. De eerdere winnaars zijn Henk van der Laan van Martini Reclamemakers BV in Leek (2014) en Jacob Kuil van Kuil Banden in Engelbert (2015).

Auteur

Marc Jansen