Waylon naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Waylon geeft donderdag 2 maart een concert in De Oosterpoort in Groningen. Dit concert is onderdeel van zijn tour voor 2017: 'This is our Night - Waylon on Tour'. 

Waylon en zijn band zullen tijdens deze tour repertoire spelen van Waylons laatste 4 studioalbums. Het laatste studioalbum 'Seeds' kwam vorige maand uit. “Iedere keer als ik in Nashville ben, geniet ik van het feit dat er op iedere hoek van de straat muziek is, tot aan elke venue op Broadway, inclusief The Grand Ole Opry. Dan denk ik: waarom kan dat nou niet in Nederland?", schrijft Waylon over zijn nieuwe tour. "Ik heb gekozen voor zalen van 250 tot 1800 man. Juist in de zalen waar iedereen van denkt, daar komt Waylon nooit, wil ik juist staan. Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.” Kaarten (à € 25) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl https://youtu.be/uya8P2oxCCU

Auteur

Marc Jansen