Huistheater De Vlinderboom viert jubileum met voorstelling

GRONINGEN

Jacques van Deemter uit Groningen viert vrijdag 9 december het 12,5-jarig bestaan van zijn huistheater De Vlinderboom. De zanger, verteller, pianist en gastheer doet dat met de voorstelling 'Het morgenrood in de avondster'.

"Het humoristische verhaal is aardig actueel, in een sprookjesvorm", meldt Van Deemter over deze jubileumvoorstelling. "De liederen en luisterfragmenten zijn van onder anderen Scarlatti, Vaughan William, Fauré, Leonard Bernstein, Jules de Corte, Bach, Daniël Lohues en Herman van Veen." Van Deemter presenteerde in 12,5 jaar circa 40 nieuwe programma's. "Daarop ben ik trots", bekent hij. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt anderhalf uur. Entree: 8 euro. Reserveren (gewenst): 050 - 52 50 839. Theater De Vlinderboom is gevestigd aan de Coendersweg 36.

Auteur

Marc Jansen