Workshop Indiase swami in Lutherse kerk in Groningen

GRONINGEN

Swami Jyothirmayah uit India geeft dinsdag 13 december een workshop 'Diving into deep silence' in de Lutherse kerk in Groningen.

Swami Jyothirmayah laat de deelnemers op luchtige en speelse manier ervaren hoe rustgevend en zelfs reinigend de werking van zoiets gewoons als ademhaling kan zijn. En hoe je je balans kunt herstellen door weer stilte te vinden in jezelf. Het gaat daarbij om 2 aspecten: geest en lichaam. Met als uitgangspunt: onze gedachten zorgen voor onrust. Om die gedachten te kalmeren en leeg te maken, werkt hij met gerichte meditaties. Spanning en stress worden aangepakt met een reeks uitgekiende ademhalingsoefeningen. De workshop duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Online kaarten (à 10 euro) via: www.aolhappiness.nl.

Auteur

Marc Jansen