Albumpresentatie Bluesdaddies in Proeflokaal 't Kantoor

GRONINGEN

Het Groninger bluestrio Bluesdaddies presenteert zondag 11 december zijn eerste album 'Old Friends'. Plaats van handeling is Proeflokaal 't Kantoor in Groningen.

Bluesdaddies bestaat uit zanger/ bluesharpist Gerard 'Uncle G' Julsing, Marinus Elzinga (gitaar en dobro) en Peter Krabbenbos (gitaar en bas). Bluesdaddies speelt authentieke blues in een akoestische en/ of licht versterkte setting.

Bluesmeesters

De titel van het album verwijst enerzijds naar oude bluesmeesters als Big Bill Broonzy, Robert Johnson, Son House en Bo Carter. Van hen zijn nummers op het album opgenomen.

50 jaar muzikale vriendschap

Anderzijds slaat de titel op de 50-jarige onderlinge muzikale vriendschap tussen de bandleden. Gerard Julsing en Marinus Elzinga begonnen 50 jaar geleden in Big Deal. Gerard Julsing en Peter Krabbenbos speelden onder andere samen in Bluestrain en Uncle G. De albumpresentatie begint om 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen