Club40+ in DOT Groningen

GRONINGEN

DOT Groningen is vrijdag 9 december toneel van de tweede editie van CLUB40+, 'The Evening Party'.

Organisator is Bo Singelenberg-Lesteluhu. Na een reünie van Nightclub Gdansk in mei van dit jaar, kreeg ze veel positieve reacties. Dit gecombineerd met de vaker gehoorde roep van de 'circa 35-plusser' om een vroeger aanvangstijdstip voor een feest, bracht haar op een idee: een vroege clubavond die om 19.00 uur begint en rond 01.00 uur afgelopen is.

Regelrechte hit

De eerste editie van CLUB40+ was in oktober. Het bleek een regelrechte hit. “Als het leuk is doen we het volgend jaar nog een keertje, dachten we”, vertelt de organisator. "Maar de positieve reacties stroomden binnen op het Facebook-account van Gdansk Groningen, evenals de roep om een snelle herhaling. En die komt er nu dus eerder dan gedacht: vrijdag 9 december is het zover." De muziek bestaat uit soul, funk, disco en house vanaf de jaren ’80 tot nu. “Eigenlijk een mix die we vroeger ook in Gdansk draaiden. Van lekkere funky oldies tot de nieuwe danskrakers, waar je niet bij stil kunt blijven staan”, belooft Bo Singelenberg-Lesteluhu. Meer informatie: gdanskgroningen@gmail.com www.facebook.com/gdansk.groningen

Auteur

Marc Jansen