Concert George Sopacua en Cissy in Jazzcafé New Orléans

GRONINGEN

Het duo Cissy (zang) en George Sopacua (gitaar) treedt zaterdag 10 december op in Jazzcafé New Orléans in Groningen. Zij presenteren hierin zowel eigen nummers van Cissy als covers met invloeden van jazz, soul, pop en R&B.

George Sopacua is onder andere leraar gitaar bij muziekschool Vrijdag, heeft nog niet zo lang geleden opgetreden met Anita Meyer en is ook regelmatig te horen bij de 'Eemsmond Bigband'. Cissy Gressmann is geboren en getogen in Groningen. Deze vierde generatie muzikante is onder meer werkzaam bij Urban House Groningen en doet zowel 'spoken word' als zang. Met haar single 'Wait For It, geproduceerd met Drico, zit ze in de halve finale van de Artrocks Music Competition. Aanvang: 23.00 uur.

Auteur

Marc Jansen