Groot Gronings Kerstconcert in San Salvatorkerk

GRONINGEN

Het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor (NNOOK) geeft zondag 18 december in de San Salvatorkerk in Groningen het Groot Gronings Kerstconcert. Het Groninger koor wordt hierin bijgestaan door studenten-popkoor Estrellas.

Het door Arnold Jonker geleide Noord Nederlands Opera- & Operettekoor brengt voor de pauze opera-, operette- en musicalliederen ten gehore. Na de pauze zingt het 55-koppige koor bekende en (wellicht) minder bekende kerstliederen. Het door Wilfred Reneman geleide 25-koppige popkoor Estrellas presenteert een gevarieerd kerstprogramma. Het concert wordt afgesloten met samenzang van bekende kerstliederen.

Kaartverkoop

Het Groot Gronings Kerstconcert, dat voor de zevende keer plaatsvindt, duurt van 14.45 tot 17.00 uur. Kaarten (à € 12,50) zijn 7 en 14 december tussen 14.00 en 16.00 uur verkrijgbaar in MFC De Wijert in Groningen. Verder zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de koorleden en bij Kunst & Vliegwerk in Groningen. Aan de kassa van de San Salvatorkerk kosten de kaarten zondag 18 december 15 euro.

Auteur

Marc Jansen