Hoofdklasseduel Oranje Nassau - ACV in teken KiKa

GRONINGEN

In de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal staat deze week Oranje Nassau - ACV geprogrammeerd. Deze wedstrijd staat voor een belangrijk deel in het teken van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

De volledige opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan KiKa, de stichting die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. Zo moet iedereen - dus ook spelers, begeleiding en arbitrage - een entreebewijs van 5 euro kopen. Wie liever op de tribune zit, betaalt 7,50 euro. Verder gaan alle sponsorinkomsten - hiervoor zijn verschillende pakketten samengesteld - naar het goede doel, worden speciale sjaals met de logo’s van Oranje Nassau, ACV en KiKa verkocht, draait het rad van avontuur na afloop van de wedstrijd en staat na afloop een veiling geprogrammeerd.

Wedstrijdshirt Arjen Robben

Geveild worden onder meer de speciaal voor deze wedstrijd vervaardigde wedstrijdshirts van Oranje Nassau, een wedstrijdshirt van Arjen Robben, shirts van enkele FC Groningen-spelers, en deelname aan een training van de eerste selectie van Oranje Nassau. De wedstrijd op Sportpark Coendersborg in Groningen begint om 14.30 uur.

Auteur

Marc Jansen