Petra Wieringa opent Petra’s HAAR familie

GRONINGEN

Petra Wieringa is terug met een eigen kapsalon. Begin oktober opende zij aan het Linnaeusplein in Groningen Petra’s HAAR familie.

Petra Wieringa heeft 31 jaar ervaring in het kappersvak. Na alle daarvoor benodigde diploma’s te hebben behaald opende zij op haar 23ste haar eerste eigen zaken. Na 9 jaar besloot ze voor haar kinderen te zorgen en sloot ze de deuren van dit bedrijf.

Petra's HAAR familie

4 jaar later startte ze als thuiskapster. Na het vak 11 jaar lang op deze manier te hebben beoefend vindt ze het opnieuw tijd voor iets nieuws: Petra’s HAAR familie. Dames en heren kunnen in haar kapsalon terecht voor een compleet nieuwe look. Petra is namelijk niet alleen kapster, ze heeft zich in de loop der jaren ook laten scholen als visagiste, kleurenspecialiste en make-up artist. De allround kapster is daar bovenop getraind in de omgang met lang haar en zet extensions en hairweave.

Wimperextensions

En nog steeds is ze niet uitgeleerd. Samen met haar dochter, die nog in opleiding is, heeft ze recent bijvoorbeeld een opleiding voor wimperextensions gevolgd.

Auteur

Marc Jansen